Sobre Kipala

Kipala connecta i agrupa els diferents camps professionals de l’àmbit multimèdia amb l’objectiu de donar un servei de qualitat als usuaris.

Kipala pot ser definida de moltes maneres: un estudi creatiu, una empresa de serveis, una revista sobre tecnologia i multimèdia, un espai de formació,…

Kipala dóna resposta a tot allò que té a veure amb la construcció d’un projecte multimèdia i integra les diferents disciplines interrelacionades de l’àmbit, és el punt de trobada de diferents cares d’un mateix prisma.

Kipala ofereix l’assessorament necessari per aconseguir productes complets de gran qualitat així com orientació i formació en competències de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Ho fem des d’una vessant tècnica i multidisciplinar. A més, donada la gran varietat de serveis especialitzats que oferim, apostem per destinar recursos a I+D, per poder ser capdavanters i estar a l’avantguarda.

Missió

Oferir serveis integrals de qualitat en l’àmbit de la multimèdia i de les noves tecnologies

Visió

Ser un referent en la interconnexió de les diverses disciplines que cohabiten en els projectes del sector de la multimèdia.

imatge decorativa

Els nostres valors

Comunicació, transparència i confiança

Ens agrada la comunicació i creiem en el diàleg, la transparència, la honestedat i la confiança com a eixos fonamentals per a endinsar-nos en un projecte plegats.

imatge decorativa

Competitivitat, excel·lència i flexibilitat

Entenem la competitivitat com la capacitat de generar satisfacció als nostres clients i usuaris, oferint-los productes i serveis singulars de qualitat, adaptat a les necessitats i particularitats de cadascú. Creiem en l’excel·lència i en la feina ben feta.

imatge decorativa

Proactivitat, creativitat, recerca i innovació

Ens apassiona la nostra feina i ens agrada poder transmetre el nostre coneixement i posar-lo al servei de la societat. Ens fascina la recerca i poder aprendre coses noves així com estar a l’avantguarda de les noves tecnologies i poder innovar. Som creatius i entusiastes. Som proactius i mirem d’anticipar-nos al futur. Ens encanten els reptes.

imatge decorativa

Servei al client i ètica professional

En base a tot l’esmentat, acompanyem als nostres clients en la seva evolució i trajectòria. Quan ens endinsem en un projecte ho fem des de la perspectiva i visió de la pròpia empresa, abordant el projecte de forma única i personalitzada, des de les necessitats que identifiquem i des d’aquelles que se’ns exposen. Mirem d’oferir o indicar la millor opció o solució, sempre des de l’ètica, el respecte a l’entorn i als demés, per fer junts el camí.

imatge decorativa