Imagen decorativa

La web és una finestra oberta al món.

La web és l’aparador del teu negoci. És el lloc on pots donar-te a conèixer als teus clients i mostrar que fas i que et diferencia de la competència, per tant, és important fer-ho bé.

Igual que quan entrem a una botiga mirem cóm és, com està decorada, si està neta o bruta o si està endreçada, la teva pàgina web ha de resultar atractiva, usable i és desitjable que provoqui una bona experiència als usuaris que hi aterrin. Hem de mirar de retenir-los i donar-los continguts que els puguin resultar interessants.

Avui per avui, tothom té clar que les noves tecnologies s’han endinsat en les nostres vides per quedar-s’hi. El 95% de les PIMES té equipament tecnològic (ordinadors, tauletes digitals, telèfons mòbils,…) i el 61% disposa d’una web corporativa. Tot i això, és aquesta presencia suficient?. És l’adequada?. Estan ben dissenyades les pàgines web a les que accedim?. Quin pressupost destina la nostra empresa a màrqueting i a la implantació de les noves tecnologies?. S’adapta la nostra pàgina als diferents dispositius amb els que interactuen els nostres usuaris?,… A Kipala volem ajudar-te a trobar les respostes a totes aquestes qüestions.

Volem oferir-te solucions que s’adaptin a les teves necessitats i a les dels teus usuaris.

Fa uns anys n’hi havia prou en tenir una pàgina web senzilla on informàvem de qui érem però ara els usuaris busquen interactuar amb nosaltres i tenir-nos a l’abast. És per això que actualment, no n’hi ha prou amb tenir una pàgina web, també és important tenir presencia a les xarxes socials per estar a prop dels nostres usuaris.

Facebook és la xarxa social amb més presencia empresarial però només el 8% de les empreses amb presencia a Facebook disposa dels serveis d’un community manager.

La promoció i la proximitat amb els clients és quelcom que cada cop més és té en compte a les empreses però hi ha altres factors que són importants de preveure: quant temps podràs destinar a establir aquesta relació i comunicació amb els teus clients? Qui i quins missatges comunicarà als mateixos? Serà la resposta d’aquella persona o equip sempre eficaç i òptima?…

A Kipala podem ajudar-te en la creació de continguts. També podem mantenir vives les teves xarxes socials i acompanyar-te en la comunicació de missatges corporatius. És important que aquests missatges arribin amb eficàcia als llocs on tens presencia o allà on podem identificar que, a nivell estratègic, t’aniria bé tenir-la.

Deixa-ho a les nostres mans.

Confia en professionals del màrqueting digital a les xarxes socials.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*